..... Inici | Ràdio | Recerca

Ni Bruixes ni Fades - el sisè sentit en la Tradició Femenina Eslava

by 22:24 0 comentaris
El CEA porta un curs treballant en el projecte “Cartografia de coneixements, cartografia de sabers”. És una proposta per trobar respostes als reptes i les inquietuds de la nostra societat des de l'experiència de les persones que provenen de diverses cultures i que conviuen a Barcelona. La “cartografia de sabers” és un espai de trobada on persones de diferents orígens aporten els sabers i coneixements de les seves cultures; un mapa de recursos global que es trasllada a la nostra ciutat.
En aquesta edició de Cartografies el tema serà Ni Bruixes ni Fades - el SISÈ SENTIT en la Tradició Femenina Eslava.
Durant els segles les dones de totes les cultures han trobat la solució a moltes dificultats usant el camí de la intuïció. Elles sempre tenien la necessitat de conèixer els punts febles, els gustos i capritxos dels homes, els qui tenien el comandament, per solucionar situacions difícils i una enorme diversitat de problemes.
Aquesta condició va produir i va propiciar la superior eficàcia en el camp intuïtiu, una sensibilitat especial que completa la capacitat intel·lectual de les dones. 
En aquesta vetllada companyes de la Casa Eslava ens presentessin els costums intuïtius de diverses cultures eslaves i per finalitzar una degustació de menjar eslau.
La sessió es realitzarà el dia 26 de setembre a la seu de la FCONGD a Barcelona a les 19h, en el Carrer Tàpies 1-3 La sessió és oberta i gratuïta, però cal inscripció a cea.inscripcions@gmail.com

Maria Dantas

Developer