..... Inici | Ràdio | Recerca

Música i gastronomia brasileres amb Gui Guimarães

by 13:33 0 comentaris
Primera de les cinc sessions del Cicle de concerts Música i societat al Brasil el qual presenta en directe les relacions entre la música popular i la seva dimensió social tot explorant els amplis vincles culturals existents en les cançons tradicionals, les d'autor o la música de carnaval.

La feijoada i la Samba són inseparables. Menjar escoltant música és habitual. Posar-li menjar a la música també ... i amb una caipirinha. 
Per inaugurar el segon cicle de Música i societat al Brasil, oferim moltes de les cançons de "aliment", que ja estan integrades en el cançoner nacional del Brasil: Feijoada completa, Vatapá, O rancho da goiabada, Torresmo à milanesa, Baião de dois, O preto que satisfaz – feijão, Batuque na cozinha, Marvada pinga, Cachaça não é água, i molts altres.

Música i gastronomia amb Gui Guimarães és la primera de les cinc sessions del cicle de concertsMúsica i societat al Brasil el qual presenta en directe les relacions entre la música popular i la seva dimensió social tot explorant els amplis vincles culturals existents en les cançons tradicionals, les d'autor o la música de carnaval.

Organitzat conjuntament amb el Centre Cultural do Brasil a Barcelona, Música i societat al Brasilinclou les intervencions de Darlly Maia, Fillippi Borrero, Guilherme Guimarães, Paulinho Lemos iCarlinhos Pitera, tots ells músics brasilers arrelats a Catalunya que parlaran de la connexió entre música i humor, religió, literatura, gastronomia i filosofia.

Dia / Hora: 27/09/2012, 20:00 H

Maria Dantas

Developer