..... Inici | Ràdio | Recerca

Construint la Pau: Reptes i Oportunitats

by 22:18 0 comentaris
Diàleg amb John Paul Lederach i Arcadi Oliveres

Dos destacats activistes per la pau, John Paul Lederach i Arcadi Oliveres, seran els protagonistes de l'acte 'Construint la Pau: reptes i oportunitats', coorganitzat per l'ICIP, Justícia i Pau, la Fundació per la Pau i l'Escola de Cultura de Pau. Lederach i Oliveres mantindran un diàleg sobre els actuals reptes per la pau a nivell local i internacional, moderat per la periodista Rita Marzoa, conductora del programa 'Solidaris' de Catalunya Ràdio. L'acte tindrà lloc el dimecres 25 d'abril, a les 19:00 hores, al Col·legi de Periodistes de Catalunya.
John Paul Lederach és professor del Kroc Institute for International Peace Studies i investigador del Center for Justice and Peacebuilding a l'Eastern Menonite University. Ha facilitat processos de transformació de conflictes a Colòmbia, Filipines o el Nepal, i és autor de diversos llibres sobre construcció de pau, entre els quals Els anomenats pacifistes. La noviolència a l'Estat espanyol i Transformació de conflictes. Petit manual d'ús, publicats recentment per l'ICIP.
Arcadi Oliveres, reconegut activista per la pau, és president de Justícia i Pau, membre de la Junta de Govern de l'ICIP i professor de la Universitat Autònoma. Recentment ha publicat el llibre Diguem prou! Indignació i respostes a un sistema malalt!.

Quan: 25.04.2012 a les 19:00 hores.
On: Col·legi de Periodistes. Rambla de Catalunya, 10. Barcelona

Maria

Developer