..... Inici | Ràdio | Recerca

V Trobada dels joves musulmans de Catalunya

by 1:45 0 comentaris
La Federació del Consell Islàmic de Catalunya, en el marc de les seves activitats socioculturals, organitza la cinquena trobada de joves musulmans sota el lema El desenvolupament humà i la joventut, el dia 31 de març de 2012 a l’aula 1 del Centre de Cultura Contemporània de Barcelona, CCCB.
En el sistema de desenvolupament humà les persones són el nucli essencial i les responsables d’assumir papers tan fonamentals i enriquidors com ara la responsabilitat de governar, de poblar i de reformar la Terra. Com que actualment hi ha molt d’interès per aprendre i fer créixer el capital humà, la consciència d’aquest desenvolupament s’està fent cada vegada més conscient.
Les persones són l’eix del desenvolupament humà, són un objectiu i un mitjà, una eina i una finalitat. En darrer terme, són l’essència de tots els components d’aquest procés. El desenvolupament humà benentès hauria de satisfer i garantir moderadament les necessitats de cada individu en el seu entorn sense comprometre’n la identitat. 
La ciència del desenvolupament humà té com a finalitat reactivar el motor vital, mental, psicològic i professional de les persones, especialment en aquest moment de crisi que estem vivint actualment, en què la societat actual anhela un lideratge real de l’ésser humà i una inversió equilibrada dels recursos i de la riquesa.
Redacció: Consell Islàmic de Catalunya.

Maria Dantas

Developer