..... Inici | Ràdio | Recerca

Novena edició dels Premis Cámara de Comercio de Perú en España

by 22:23 0 comentaris

El 16 d’abril a les 20:00 hores, el Saló del Cent de l’Ajuntament de Barcelona rebrà als millors emprenedors peruans residents a Espanya en un esdeveniment que, com ja és tradició des de fa vuit anys, reconeix l’esforç dels petits i mitjans empresaris. 

La novena edició dels Premis Cámara de Comercio de Perú en España (CCPE) vol demostrar que, malgrat la conjuntura econòmica actual, l’activitat empresarial i emprenedora dels peruans y d’altres col·lectius llatinoamericans residents a Espanya és cada cop més fort.

L’acte de premiació comptarà amb les principals autoritats econòmiques i polítiques de Catalunya, entre les quals destaquem l’alcalde de Barcelona, Xavier Trias; l’ambaixador del Perú a Espanya, Francisco Eguiguren Praeli; el president de Foment del Treball Nacional, Eugenio Gay, y el president de la CCPE, Aurelio Fernández – Fernández Pacheco.

La seva presència no només representa un suport públic per a l’iniciativa emprenedora dels ciutadans d’origen estranger que generen ocupació i aposten per empreses estables, sinó que també és un recolzament al treball que fa la CCPE des de la seva fundació en 1995. 
La CCPE ja s’ha consolidat com una de les organitzacions més actives en l’assessorament de col·lectius estrangers no comunitaris que volen començar una activitat empresarial i els seus premis anuals permeten fer més visible la feina dels emprenedors en diferents àmbits i ciutats espanyoles, així com de les institucions que fomenten les relacions entre Perú, Amèrica Llatina i Espanya.

L’acte de premiació será obert a tot el públic però és indispensable confirmar assistencia trucant al 934 152 372 o a través del correu electrònic: ccipc@ccipc.org.


www.ccipc.org
www.facebook.com/camaracomercioperuesp
@camaraperuesp


OBS

Developer