..... Inici | Ràdio | Recerca

Jornades: L'Afganistan: Contradiccions de la Retirada

by 10:16 0 comentaris
Experts de l'Afghanistan Analysts Network (AAN) analitzaran aquestes i altres qüestions. L'AAN és un centre d'estudis independent, format per experts amb una llarga trajectòria i coneixement sobre l'Afganistan, que s'ha convertit en un dels centres d'anàlisi més prestigiosos per entendre i interpretar d'una manera crítica la realitat a l'Afganistan.

L'Associació per als Drets Humans a l'Afganistan (ASDHA) és una ONG fundada l'any 2000, durant l'època dels talibans, per ajudar les dones afganeses. En l'actualitat és l'única associació de l'Estat espanyol que treballa a l'Afganistan. Continua donant suport a les dones afganeses, però també a víctimes de guerra amb l'objectiu d'aconseguir una pau amb justícia.
31 de gener 2012 - MADRID - Círculo de Bellas Artes
1 i 2 de febrer 2012 - BCN - CCCB
La majoria de les tropes internacionals marxaran de l'Afganistan el 2014. El juliol passat ja es va iniciar un procés de transició que preveu que la Policia i l'Exèrcit afganès es facin càrrec en solitari de la seguretat del país d'una manera gradual. Està preparat l'Afganistan per a la retirada? L'estratègia de sortida és la correcta? Quin llegat deixa la comunitat internacional al país? 
INSCRIPCIONS a afgancat@afgancat.org

redacció

Developer