..... Inici | Ràdio | Recerca

Cent veus, un centenari

by 23:29 0 comentaris
L'exposició del centenari
Coincidint amb el centenari de la constitució oficial de la Casa de América de Barcelona, avui Casa Amèrica Catalunya, el 4 d'abril ha estat inaugurada l’exposició 'Cent veus, un centenari'.
La mostra recull un conjunt de reflexions de cent protagonistes de la cultura, la política i l’activisme social que han participat en activitats de Casa Amèrica Catalunya als darrers anys.
L’exposició compta amb la intervenció de Miguel Repiso, Rep, humorista gràfic argentí. El dibuixant, que va venir a Barcelona amb motiu del centenari de Casa Amèrica Catalunya, ha caricaturitzat els personatges més significatius de 'Cent veus, un centenari' en una acció oberta al públic.

Dimarts 13 de desembre, 19:30h CONCERT DE LATIN JAZZ
Soler-Barrera-Madagascar Tríooferirà un concert en què reivindica la trobada, en clau de jazz, entre les musicalitats que coexisteixen a la península en relació amb alguns ritmes de l’Amèrica Llatina com “el pasillo” i el“son”.
Dimecres 14de desembre, 19:30h CONFERÈNCIA
El M. Hble. Sr. Jordi Pujol i Soley, president de la Generalitat de Catalunya (1980 - 2003), i el Sr. José María Figueres Olsen, president de Costa Rica (1994 - 1998), parlen de Les relacions històriques de Catalunya amb l’Amèrica Llatina. Presenta l’acte de l’Il·lm. Sr.Jordi Martí, regidor de Presidència i Territori de l’Ajuntament de Barcelona i membre del Patronat de la Fundació Casa Amèrica Catalunya.
Clourà l’acte el Mestre guitarrista Eulogio Dávalos.
Interpretarà:
- Milonga-relato para Mimita (E. Dávalos)
- Run run se fue p’al norte (V. Parra)
- El cant dels ocells(Trad. catalana)
Dijous 15de desembre, 19:30h PRESENTACIÓ DE LLIBRE
Presentació del llibreCent veus, un centenari, que recull les reflexions de cent personalitats de la cultura iberoamericana, testimoni del seu pas per Casa Amèrica Catalunya.
Presentació a càrrec de l’Hble. Sr. Ferran Mascarell, conseller de Cultura de la Generalitat de Catalunya.
Posteriorment, la cantant cubana Lucrecia interpretarà una petita selecció de boleros d’Antonio Machín.

Maria Dantas

Developer