..... Inici | Ràdio | Recerca

La il·lustradora Alba Marina Rivera presenta 'La casa de mis abuelos'

by 7:37 0 comentaris
Per Omaira Beltrán
Convertir les paraules en imatges és un procés que pot trigar unes hores o diversos anys. Quins colors emprar, quina tècnica, quina textura i què ha de transmetre una imatge quan ha deixat de ser lletra és un ofici que sap fer molt bé Alba Marina Rivera. Per això, cada vegada que s'ha proposat la tasca d'il·lustrar un llibre el resultat ha estat fascinant, diferent i, a més, ha guanyat innombrables premis.
Alba Marina, nascuda a Rússia, crescuda a Cuba i formada com a il·lustradora a Barcelona, és una de les noves promeses de la
literatura infantil i juvenil i, a més, del món de la il·lustració, que cada vegada té més adeptes adults. Perquè si en aquest món hi ha llibres que es resisteixen a ser digitalitzats, aquests són els llibres il·lustrats.

I en aquest sentit, només fa falta veure i gaudir de les il·lustracions de l'últim treball d'Alba Marina: 'La casa de mis abuelos', una història en la qual va treballar durant dos anys, després que l'escriptora, editora i crítica literària, Arianna Squilloni li compartís el text. L'Alba no va dubtar a fer d'aquesta història un llibre commovedor, ple d'imatges que recreen l'amor i la imaginació en un món on qualsevol cosa pot ser possible.
'La casa de mis abuelos', publicada per l'editorial Ekaré, es presentarà el proper dimarts, 22 de novembre, a les 19:30h, en la llibreria Casa Anita (Carrer Vic, 14 de Barcelona). També hi serà l'escriptora Arianna Squilloni. "I Hi haurà 'guarapita' veneçolana per brindar amb els amics", diu la invitació que m'ha arribat.

Album: La casa de mis abuelos
Editorial: Ekaré
Dia: 22 novembre a les 19,30h
Lloc: Casa Anita (Carrer Vic, 14 de Barcelona)

redacció

Developer