..... Inici | Ràdio | Recerca

Festival Poètics el 10 i l’11 de novembre

by 4:01 0 comentaris
Els pròxims dijous 10 i divendres 11 de novembre, Casa Amèrica Catalunya acollirà el Festival Poètics, trobada en què la poesia es presentarà en el seu estat més essencial, en escena i sense etiquetes. Hi participaran en aquest esdeveniment els poetes Peru Saizprez (Perú), Mayra Oyuela (Hondures, imatge adjunta) i Anna Aguilar-Amat (Catalunya), el poeta i raper mexicà John Ewor, i l’artista català Pep Bou, conegut com el mag de les bombolles gegants de sabó. En el transcurs del Festival, Ewor presentarà el seu esperat segon treball discogràfic, titulat “Espejos”. 

John Ewor és un dels plats forts del Festival Poètics, doncs a més d’estar considerat un dels MC més interessants del panorama mexicà, destaca per la seva versatilitat: pintura, escultura, fotografia, música o literatura són matèries predilectes per a aquest jove i genial artista mexicà. 

Per la seva banda, Peru Saizprez promet acció i un punt de provocació: els seus poemes són una sorpresa lingüística constant i, en directe, acostuma a combinar-los amb videoprojeccions i estratègies de la performance. 

L’hondurenya Mayra Oyuela, una de les veus emergents més intenses de la poesia centreamericana actual i Anna Aguilar-Amat, poeta i investigadora, completen el cartell del Festival Poètics, que també comptarà amb una intervenció de luxe: la del mag de les bombolles de sabó gegant, Pep Bou, qui amb el seu encisador espectacle ha trepitjat teatres i festivals d’arreu del món sorprenent públic de totes les edats i cultures i rebent nombrosos premis.

adroca

Developer