..... Inici | Ràdio | Recerca

Ruta por la Barcelona más mexicana

by 2:42 0 comentaris
Després de l'èxit que va tenir la programació, durant les passades festes pàtries mexicanes el mes de setembre de la Ruta per la Barcelona més mexicana, totes aquelles desenes de persones que no van poder-hi assistir tenen una nova oportunitat per conèixer els racons d'aquest recorregut pel centre de la ciutat. Dissabte 19 de novembre tindrà lloc, a partir de les 11:00 del matí una ruta de més de dues hores pel centre de la ciutat, on coneixerem espais que ténen alguna relació amb Mèxic.
El passeig, recomanat a totes les edats, vol ser l'inici de les excursions i rutes que MEXCAT organitza al llarg de l'any i que, després de l'estiu, tindran la seva continuació en aquest recorregut per la ciutat. Durant la primavera i l'estiu es van visitar llocs com a Montjuïc, Collserola i Montserrat, i comencem  la tardor amb passeigs per l'interior de la ciutat. 

Durant la ruta podrem Conèixer què té de mexicà espais com la Basílica del Pi o la Catedral, la Rambla o el Port Vell, botigues, carrers, edificis marcats per la història dels mexicans a Barcelona. Per apuntar-se l'únic que cal fer és enviar un correu electrònic a: mexcat.org@gmail.com 

adroca

Developer