..... Inici | Ràdio | Recerca

“Xile: Fotografia i convivència”

by 4:08 0 comentaris
Coincidint amb l’exposició “Xile: Fotografia i convivència”, que es podrà visitar al Castell de Montjuïc de Barcelona des del proper divendres 14 d’octubre fins el 15 de gener del 2012, Casa Amèrica Catalunya acull els propers 13 i 17 d’octubre sengles taules rodones (totes dues a les 19:30 hores, amb entrada lliure) en què s’abordaran diverses qüestions relacionades amb la fotografia xilena contemporània, com ara la producció dels darrers anys o el paper de les publicacions especialitzades en el desenvolupament d’aquest art. Diversos fotògrafs xilens així com portaveus de col·lectius de professionals del sector i directors i comissaris de festivals i mostres fotogràfiques intervindran en les xerrades. 

Així, a la sessió del pròxim dijous 13 d’octubre (19:30h, a Casa Amèrica Catalunya), el debat es centrarà en la producció fotogràfica xilena dels darrers anys.  

Hi intervindran Rodrigo Gómez Rovira, director del Festival de Fotografia de Valparaíso; Tomás Munita, fotògraf xilè; Fernando Melo, membre fundador del Colectivo Concepción Fotográfica; Zaida González, fotògrafa xilena, i Alejandro Castellote, comisari de fotografia. Moderarà el debat Carla Möller, fotògrafa xilena. 

La segona taula rodona, dedicada a les publicacions de fotografia i el seu paper en el desenvolupament de la fotografia a Xile, tindrà lloc el dilluns 17 d’octubre, també a les 19:30 hores, a Casa Amèrica Catalunya.  

Hi diran la seva els fotògrafs Juan Valbuena, director del col·lectiu Nophoto; Gonzalo Badal, director de l’editorial ‘8 libros’, i Carla Moller, fotògrafa. Debat moderat per Luis Weinstein, fotògraf, comissari de la mostra “Xile: fotografia i convivència” i editor de la revista de fotografia llatinoamericana “Sueño de la razón”.

adroca

Developer