..... Inici | Ràdio | Recerca

L'Exposició d'Artistes dels Casals Catalans al Benelux

by 23:49 0 comentaris
El Casal Català de Brussel·les commemora al llarg d’aquest any 2011 els 80 anys de la seva fundació. Entre els actes emmarcats en aquest aniversari, el Casal ha organitzat una Exposició multidisciplinària d'artistes dels Casals Catalans del Benelux. Pintors, escultors, fotògrafs, ceramistes,... socis dels Casal Català dels Països Baixos, del Centre Català de Luxemburg, i del Casal Català de Brussel·les, sense discriminació de tendències, presentaran les seves obres en una mostra col·lectiva que es podrà visitar del 21 de setembre al 13 d’octubre 2011 a Brussel·les a l’Espai Catalunya Europa de la Delegació del Govern de la Generalitat de Catalunya davant la UE.
L'inauguració de l'exposició, seguida d'un aperitiu, tindrà lloc el proper dia 21 de setembre a la Delegació del Govern de la Generalitat de Catalunya davant la UE (227, Rue de Loi, Brussel·les) amb la presència del Delegat del Govern Català, Joan Prat, de la Presidenta del Casal Català de Brussel·les, Elvira Ballesta, i de representants de les entitats catalanes dels Països Baixos i de Luxemburg.
Els artistes participants a l'exposició són: Alexandre Beaurain, Robert Casals i Graells, Jordi Climent, Francisco Cobos Flores, Ivan Fox, Elisabeth Hordé i Llena, Sílvia Martínez Palou, Luigi Mastroserio, Francina Navarro i Salvadó, Belén Rezola Aragón, Chantal Ripol, Elena Sanjosé, Emilia Sanz, i Peter Zangl.

Més informació a: http://www.casalcatala.be

Maria Dantas

Developer