..... Inici | Ràdio | Recerca

La gira de curtmetratges "Filmets per la convivència" 2011 arriba aquest divendres a la capital del Berguedà

by 14:37 0 comentaris

La sessió serà a partir de les 19h al Cinema Catalunya en el marc del 3r Festival Internacional de Curtmetratges dels Pirineus.

És una iniciativa del Festival Internacional de Filmets de Badalona i el Departament de Benestar Social i Família

 

El Cinema Catalunya de Berga (C/ Ciutat, 33) acollirà aquest divendres 23 de setembre a partir de les 19:00 hores la gira de curtmetratges "Filmets per la convivència" 2011, que organitza el Festival Internacional de Filmets de Badalona i la Direcció General per a la Immigració del Departament de Benestar Social i Família. Aquesta sessió s'emmarca dins del 3r Festival Internacional de Curtmetratges dels Pirineus. 

En aquesta tercera edició de la gira, d'entrada gratuïta, es presenten vuit curts de quatre països diferents: Estats Units, l'Estat espanyol, Itàlia i França, tots ells en versió original. El material seleccionat aborda temàtiques com els problemes per a l'obtenció de papers, les fronteres, els prejudicis o l'accés als drets civils.

L'objectiu és fomentar la reflexió sobre diversos àmbits relacionats directament o indirecta amb el món de la immigració i les relacions humanes entre persones de diferents orígens. Es tracta d'apropar noves propostes a la població en general, enteses com una invitació a comprendre les migracions i la convivència entre cultures des d'una perspectiva constructiva.

"Filmets per la convivència" és una secció del Festival Internacional de Filmets de Badalona patrocinada per la Direcció General per a la Immigració. Recopila i premia els curtmetratges presentats a concurs durant el certamen, que aquest novembre arriba a la seva 37a edició. Posteriorment, els mateixos materials conformen el catàleg de la gira que, per aquest 2011, té confirmades sessions a Bell-lloc d'Urgell (7 d'octubre), Lloret de Mar (20 d'octubre), Esparreguera (21 d'octubre), Girona (24 de novembre) i Manresa (4 de desembre).

 

Més informació: www.festivalfilmets.cat

redacció

Developer