..... Inici | Ràdio | Recerca

La Festa de la diversitat d'Encamp

by 14:57 0 comentaris

La projecció del film 'Zapatos' i el col•loqui amb Arcadi Oliveras han donat el tret de sortida a la Festa de la diversitat d'Encamp, Andorra.

 

Aquest dimarts 20 de setembre va tenir lloc a La Valireta d'Encamp la projecció del curtmetratge 'Zapatos', que narra els prejudicis de la societat occidental a causa de la immigració.

Posteriorment, ha tingut lloc una col·loqui sota el nom 'Crisi econòmica i immigració' a càrrec de l'expert en economia Arcadi Oliveras. Oliveras ha desmuntat els tòpics sobre la relació que existeix entre la immigració i la crisi econòmica i també ha analitzat la realitat de l'actual sistema econòmic liberal.

La propera projecció amb motiu de la Festa de la diversitat serà el dimecres 21 als cinemes Illa Carlemany on es podrà veure en primícia la pel·lícula 'Catalunya Über Alles', que narra la xenofòbia creixent que hi ha a Catalunya, i que comptarà a més amb la presència del seu director, Ramon Térmens.

 

Els propers actes amb motiu de la Festa de la diversitat són els següents:

 

Dimecres 21, a les 22 h, als cinemes Illa Carlemany

- Projecció del film 'Catalunya Über Alles'.

Dijous 22, a les 21.30 h, a La Valireta

- Projecció del film 'Burning in the Sun'. 

Divendres 23, - 18 h

- Tallers de 'Jembe i gastronomia africana' a la Sala de Congressos.

Dissabte 24

- 21 h Sopar Solidari a la Sala de Congressos.

- 23 h Concert amb 'Nakaly Kante' a la Sala de Festes.

Diumenge 25, a les 11 h, a Prada de Moles
- Torneig de futbol dels 4 continents i posterior aperitiu de germanor.

 

L'objectiu de la Festa de la Diversitat és el de fer conèixer la cultura africana dins les fronteres andorranes per tal de trencar amb els prejudicis i els estereotips existents a través de tallers, projeccions, pel·lícules i altres activitats.

Més informació.

 

redacció

Developer