..... Inici | Ràdio | Recerca

IV Premis per a la Diversitat en l'Audiovisual

by 8:33 0 comentaris
La Mesa per a la Diversitat en l'Audiovisual convoca aquests quarts Premis amb un termini de presentació de sol.licituds que finalitza el 28 d'octubre d'enguany.

Els premis consten de 4 categories:

Categoria A. Programa de televisió - Es poden presentar programes de ficció i no ficció que contribueixin a fomentar la convivència, el respecte i la societat intercultural. No hi ha mínim ni màxim de durada.

Categoria B. Programa de ràdio - Es poden presentar programes de ficció i no ficció que contribueixin a fomentar la convivència, el respecte i la societat intercultural. No hi ha mínim ni màxim de durada.

Categoria C. Produccions audiovisuals - Es poden presentar qualsevol producció a/v elaborada per entitats, associacions, universitats catalanes i institucions amb finalitat educativa, formativa o de sensibilització per a la interculturalitat sense necessitat d'haver-se emès a cada mitjà.

Categoria D. A la trajectòria de foment de la diversitat en l'àmbit de la comunicació audiovisual - Es poden presentar persones o entitats que hagin desenvolupat experiències o pràctiques organitzatives, de formació, etc. que contribueixin a reflectir la diversitat cultural de la societat catalana als mitjans i a la programació.

El termini de presentació de sol·licituds finalitza el 28 d'octubre de 2011¡¡¡

Trobareu les bases i el formulari de sol·licitud a la nostra web: www.mesadiversitat.cat 

Per a qualsevol consulta o aclariment no dubteu a escriure'ns a: mesa.diversitat@gmail.com

adroca

Developer