..... Inici | Ràdio | Recerca

Festival Esperanzah 2011

by 17:56 0 comentaris
Música, teatre, reflexió, gastronomia, comerç just i formació es donen cita del 16 al 18 de setembre al Prat de Llobregat. Es tracta del Festival Esperanzah que vol ser una eina de transformació social a través de la participació, l'intercanvi d'idees i el coneixement de diferents realitats i experiències.

Esperanzah! World Music Festival és un festival de músiques compromeses, plurals i nòmades que té com a objectiu principal la mobilització social. Va néixer a Floreffe, un poble de la Valònia belga, i el 2009 GATS (Grups Associats pel Treball Sociocultural) el va importar a Catalunya.

Les dues primeres edicions de la trobada al Prat de Llobregat han estat tot un èxit i s'espera el mateix de la tercera edició, que tindrà lloc del 16 al 18 de setembre d'enguany.

Sempre amb un enfocament intercultural, Esperanzah vol donar suport a diferents formes d'art tant a nivell local com internacional. Enguany, la programació del festival inclou una gran diversitat de concerts, a més de xerrades, activitats infantils, projeccions, un espai destinat a ONG, etc.

GATS: C/ Riu Llobregat 47, Baixos | info@gatsbaix.org | GATS

adroca

Developer