..... Inici | Ràdio | Recerca

L'Argentina i Barcelona escurcen distàncies

by 15:44 0 comentaris
Del 2 a l'11 de setembre, la trobada "Argentina a Barcelona" s'instal·la al Port Vell per oferir una passejada pels costums del país sud-americà. La gastronomia, el turisme, la cultura, la moda i el comerç seran els principals eixos d'aquesta fira, que vol acostar els dos territoris.

El Port Vell es convertirà, per uns dies, en una Argentina a petita escala, ja que oferirà un recorregut pels principals atractius del país sud-americà en matèria de cultura, gastronomia, moda, comerç, esport o turisme.

Aquesta és la proposta de la trobada "Argentina a Barcelona" que, del 2 a l'11 de setembre, se suma als actes de la setmana prèvia a la Diada Nacional de Catalunya i porta l'essència llatina al cor de la ciutat.

Una ruta pels sabors...
 
Els sabors argentins us marcaran el camí, ja que no faltaran els famosos alfajores, l'exquisit dulce de leche, un bon asado o la millor selecció de mates per degustar. De la mateixa manera, al Port Vell s'exposaran algunes de les obres dels millors creadors argentins en pell i cuir, d'artesania o joieria.
I si esteu pensant a viatjar a l'Argentina, també hi trobareu ofertes turístiques i tota la informació sobre les rutes, ciutats o paratges naturals que no podeu deixar passar.

...i les danses
 
Un altre dels plats forts de la fira, que estarà oberta de les 11.00 a les 23.00 hores, són les actuacions en directe. Cada dia, a les 12.00, les 18.00 i les 20.00 hores, els visitants podreu gaudir d'un repàs de les danses típiques argentines de diversos estils i èpoques.
Us animeu a volar a l'Argentina?

adroca

Developer