..... Inici | Ràdio | Recerca

La Festa Major de Gràcia 2011: convivència, sostenibilitat i solidaritat

by 22:53 0 comentaris


La Festa Major de Gràcia és molt més que una Festa Major.

Gràcia celebrarà del 15 al 21 d'agost la seva Festa Major amb tres nous carrers guarnits i prop de 600 activitats—més de 400 destinades a un públic veïnal i infantil—, la festa consolida el model que ofereix uns anys ençà amb una aposta pels actes diürns, la proximitat i la convivència.

Aquesta festa és sinònim de veinatge, de treball, d'imaginació, de suor, d'inventiva, d'ajuda, de bona sintonia, ... no d'altra manera es podrien tirar endavant els elaborats, complicats i cars treballs de decoració i d'engalanament de molts carrers del barri.

Són un espectacle, no nomès quan els treballs estan acabats. Ho és en gran mesura veure com es col·labora, com es solucionen els darrers problemes d'instalacions, com els veins s'ajuden, com un carrer esdevé art.

Si podeu visiteu els carrers mentre s'hi treballa, això si, amb respecte per la feina dels graciencs.

Aquests marcs engalanats serviran durant tots els dies de Festa Major per celebrar-hi concerts, cercaviles, balls nocturns, per instal·lar-hi terrasses on recuperar forces en el nostre deambular de carrer en carrer i fer una mica de jurats comentant la decoració d'aquest o aquell altre carrer.

Hem de pensar que aquest és el treball d'un grup nombrós de gent, durant una bona part de l'any, invertint-hi esforç i il·lusions.

Web de la Festa Major de Gràcia

adroca

Developer