..... Inici | Ràdio | Recerca

Coneix Barcelona

by 4:14 0 comentaris
Barcelona és la capital de Catalunya, i té una població d'1,6 milions d'habitants (3,2 milions d'habitants si es compta la seva àrea metropolitana). La seva excel·lent situació, banyada pel Mediterrani, el seu clima suau i el seu caràcter obert i cosmopolita fan de la capital catalana un espai privilegiat per viure-hi.

Actualment Barcelona és reconeguda com una ciutat global per la seva importància cultural, financera, comercial i turística. El seu port és un dels més importants de la mediterrània i és punt de connexió de les comunicacions entre Espanya i França.

La ciutat ha sabut unir tradició i modernitat, conjugant el seu passat romà i medieval amb el modernisme, amb Gaudí com a màxim representant, i les noves perles arquitectòniques, com la Torre Agbar. Aquesta evolució pausada l'ha convertit en un dels centres més importants per als amants de l'arquitectura.

Barcelona, porta sud d'Europa, acull una de les comunitats universitàries més importants, formada per 200.000 estudiants i més de 15.000 professors, repartits en 7 universitats que ofereixen una àmplia oferta de programes de grau i de postgrau.

En els seus 500 anys d'història universitària, Barcelona ha aconseguit tenir les seves universitats molt ben posicionades en els rànquings internacionals i gaudeix de diferents Campus d'Excel·lencia Internacional (CEI), un reconeixement que pretén situar les universitats espanyoles entre les millors d'Europa. 

D'altra banda, el seu potencial l'ha convertit en un pol d'atracció de noves tendències procedents d'arreu del món. Professionals del disseny, la música, la moda, l'art i el cinema són protagonistes del ritme dinàmic de la ciutat.

L'oferta cultural, esportiva, d'oci i de natura acaba de completar el ventall d'oportunitats de Barcelona. Un enclavament perfecte per compaginar activitat acadèmica de referència i activitat social de qualitat.

Nivell de vida
Nota: tots els preus són aproximats
En general, hauries de tenir en compte les següents despeses mensuals:
Allotjament 300-475€
Menjar 200€
Transport 50€
Altres despeses 200€
Total 750-925€

Per a més informació sobre Barcelona visita la web de l'Ajuntament de Barcelona o la web Barcelona Turisme.

Altres enllaços d'interès
Telèfons d'utilitat

adroca

Developer