..... Inici | Ràdio | Recerca

"Religiones y objetivos del Milenio"

by 13:12 0 comentaris
El Centre UNESCO de Catalunya acaba de publicar, gràcies al suport de la Fundación Pluralismo y Convivencia, la traducció a l’espanyol del llibre Les religions i els objectius del Mil·lenni, un treball interreligiós sense precedents realitzat a Catalunya i originalment en català pel Grup Inicial de l’Associació UNESCO per al Diàleg Interreligiós.

La publicació reuneix la reflexió de representants catalans de diverses tradicions religioses sobre cadascun dels Objectius del Milenni (primera part) i una exhortació global de líders religiosos internacionals (segona part). És el fruit de més de dos anys d’estudi i diàleg d’una sèrie de personalitats representatives de nou tradicions religioses. Està estructurada per tradicions, que objectiu rere objectiu segueixen aquests apartats:

  • Cites concretes de textos sagrats que inspiren i animen als creients a comprometre’s i a mobilitzar-se per l’objectiu específic.
  • Principis religiosos que es deriven d’aquests textos i que poden ajudar tant als creients d’aquesta tradició, com els d’altres tradicions, com els no creients, a perseguir l’objectiu.
  • Exemples concrets de bones pràctiques relacionats amb la consecució de l’objectiu.

Totes dues versions lingüístiques es poden baixar gratuitament en format pdf a l'apartat de publicacions de la pàgina web d'Unescocat.

adroca

Developer