..... Inici | Ràdio | Recerca

Nou Comissionat d'Immigració de l'Ajuntament de Barcelona

by 18:05 0 comentaris
Miquel Esteve i Brignadelli, és el nou Comissionat d'Immigració en substitució de Dani de Torres. Esteve exerceix actualment com a docent i tutor a l'Institut Miquel Tarradell del Raval i treballa en la direcció del Secretari d'Immigració de CDC des del 2008.

Miquel Esteve i Brignadelli serà nomenat nou Comissionat d'Immigració de l'Ajuntament per l'alcalde, Xavier Trias, en substitució de Daniel de Torres que ha ocupat el càrrec de manera provisional per facilitar un correcte traspàs.

Esteve és Llicenciat en Filosofia i Lletres, Diplomat en Professorat d'Educació General Bàsica i format en ciències químiques i exerceix actualment com a docent i tutor a l'Institut Miquel Tarradell del Raval. El nou comissionat ha fet atenció específica a alumnes procedents de les primeres onades migratòries, especialment d'ètnia gitana de procedència romanesa i portuguesa.

A més, treballa en la direcció del Secretari d'Immigració de CDC des del 2008 i va participar en l'organització de la campanya humanitària 'Catalunya contra la fam a l'Àfrica'.

L'alcalde, que ha volgut agrair a l'anterior Comissionat la seva "gran tasca i professionalitat", ha assegurat que Esteve és "la millor opció" per la seva trajectòria i també per la seva experiència humana".

adroca

Developer