..... Inici | Ràdio | Recerca

El Raval per la Festa Major

by 14:02 0 comentaris
La Festa Major del Raval anima a tothom a visitar el barri i ofereix activitats per a tots els gustos i edats. Hi ha més de 40 actes programats entre el dijous 14 de juliol i el diumenge 18.

Les entitats sense afany de lucre del barri del Raval a Barcelona participen cada any en la preparació de la seva Festa Major. T'apropem algunes de les activitats més emblemàtiques de la festa, les quals no serien possible sense la implicació de les entitats.  
  • La Alegría del barrio
L'associació cultural La Trifulca organitza des de fa anys el festival de músiques del món La Alegría del barrio, amb l'objectiu de fomentar i promocionar la riquesa i la diversitat cultural que caracteritzen aquest barri. Serà divendres 15 de juliol, a partir de les 19:30 hores a la Rambla del Raval.
  • Itineraris per descobrir el barri
La Fundació Tot Raval organitza itineraris i visites guiades per diferents indrets del Raval. Les persones que hi participin podran conèixer una mica més a fons el barri i visitar les exposicions més destacades dels museus de la zona. Les visites i els itineraris són gratuïts però cal inscripció prèvia.
  • Els i les joves del barri pugen a l'escenari
Per a molts joves del Raval dissabte serà un gran dia: Participaran al Concert Jove, cantant hip hop, R&B... o ballant break dance i hip hop. Estaran acompanyats d'artistes de primera línia del panorama musical actual. L'Associació per a Joves TEB, Ravalnet i A.P.C Educadors Medi Obert del Raval organitzen aquest festival.
  • IX Festes Populars
Un grup de col·lectius, entitats i gent del barri organitzen en paral·lel amb la Festa Major les Festes Populars del Raval. Des d'avui, dijous 14 de juliol, fins al dissabte hi haurà xerrades, cinema a la fresca, concerts, tallers, paella popular i moltes més actuacions i activitats.

adroca

Developer