..... Inici | Ràdio | Recerca

Ciutadans de Reus. Ciutadans d'arreu

by 7:24 0 comentaris

Plataforma per Catalunya ha difós informació falsa durant la campanya electoral. Així ho entén el govern català, que ha demandat la formació xenòfoba. També ho ha fet l'advocat Hilal Tarkou Lahlimi, que presideix l'associació Watani per la convivència a Reus. Parlarà amb Oliver Klein Bosquet, regidor independent per Cambrils i professor de Ciències Polítiques. \ Font: TV3 - Tot un món - 03/07/2011.

Itacat recomana la lectura del llibre "No passaran… encara que portin trajo": Per tota Europa hi ha una creixent amenaça de l’extrema dreta. Especialment preocupant a l’Estat espanyol és el creixement electoral de Plataforma per Catalunya. El seu líder, el franquista confés Josep Anglada, segueix el model de Le Pen a França: amagar una política d’extrema dreta darrera d’una disfressa de demòcrata. Al context de la crisi i la possible desesperació d’una part important de la població, frenar el creixement dels grups feixistes és una tasca urgent. El principal argument d’aquest llibre és que, allà on els feixistes creixin, és urgent crear moviments amplis per frenar-los. Això s’aplica de forma especial a Catalunya, amb Plataforma per Catalunya, però hi ha amenaces en altres parts de l’Estat espanyol. Cal mobilitzar forces molt variades, però, com s’argumenta aquí, les i els de l’esquerra anticapitalista tenim una responsabilitat especial per donar impuls a aquesta iniciativa.
Ediciones de la Tempestad, octubre de 2010. David Karvala (coord.), Abdennur Prado, Alejandro Andreassi, Higinia Roig, Jaume Botey, Joel Sans, Lucia Schnell, Miguel Sanz, Miguel Urban, Pau Alarcón, Sylviane Dahan y Lluís Rabell.

Maria Dantas

Developer