..... Inici | Ràdio | Recerca

Es presenta la 23a edició del Mercat de Música Viva de Vic

by 16:46 0 comentaris
  • El MMVV programa més de 60 bandes i 9 escenaris, i comptarà amb una fira comercial amb més de 70 expositors
  • Se celebrarà del 14 al 18 de setembre a la capital d’Osona
  • És crea MVLab, una  trobada per a professionals del sector que vol enfortir els vincles entre els diferents agents culturals
 
Del 14 al 18 de setembre Vic esdevindrà la capital de la música en directe amb motiu de la 23a edició Festival de Música Viva de Vic (MMVV), que s’ha presentat avui. Aquest any el MMVV té programades més de 60 bandes, comptarà amb 9 escenaris situats a diversos punts de la ciutat, i ha organitzat una fira comercial amb més de 70 expositors.

Durant la presentació de la 23a edició del MMVV, que ha tingut lloc a l'Antiga fàbrica d'Estrella Damm de Barcelona, el director de l’Institut Català de les Indústries Cultural (ICIC), Fèlix Riera, ha destacat la importància d’esdeveniments com el MMVV per a la cultura del país: “S’estan creant espais d’excel·lència per a festivals com el Mercat de Música Viva de Vic, també el Sónar i el San Miguel Primavera Sound, que s’han convertit en espais generadors de quatre aspectes fonamentals: públic, negoci musical, creativitat i ciutat”.

L’edició d’enguany del MMVV està marcada per la designació de la nova direcció artística, que recau en Marc Lloret, juntament amb dos assessors musicals, Maria Lladó i Oriol Roca. La direcció té com a objectius estratègics promoure la internacionalització del MMVV; el treball en xarxa i la col·laboració amb altres festivals i fires; i el rellançament de la indústria a través d’un pavelló firal dinàmic i actiu.

60 bandes i 9 escenaris  

El MMVV ja ha confirmat la participació d’unes 60 bandes i compta amb 9 escenaris. Entre les bandes destaquen projectes com el concert inaugural de Colina Miralta Sambeat CMS trio + Chicuelo; la coproducció Maquinofòbia de Carles Santos·Cabo San Roque; la unió de Pascal Comelade amb la Cobla Sant Jordi; l'afro-cubana Susana Baca; el quartet del saxofonista holandès Benjamin Herman, els portuguesos Orelha Negra; la marroquina afincada a França Sophia Caraï; la canadenca I membre dels New Pornographers Kathryn Calder; o els catalans Anna Roig i L’ombre de ton chien.

Els 9 escenaris programats són: Plaça Major, Teatre Atlàntida, Auditori Atlàntida, Carpa Atlàntida, Club MV, Jazz Cava, Sucre, Orfeó, i Pl. Catedral. 

adroca

Developer