..... Inici | Ràdio | Recerca

12, 13 i 15 de Maig: commemorem la Nakba Palestina

by 6:20 0 comentaris
El proper 15 de maig s’acompliran 63 anys de la Naqba, la catàstrofe. Això és el que significa en àrab: el “desastre palestí”. 
És per això que durant els dies 12, 13 i 15 de Maig, la Coordinadora d’entitats catalanes “Amb Palestina al Cor” realitzarem una sèrie d’activitats per a commemorar la Naqba. 63 anys d’ocupació israeliana, 63 anys d’apartheid i neteja ètnica, 63 anys de resistència palestina
Dijous, 12 de Maig a les 19h: CONFERÈNCIA a l’Aula Magna de la Facultat de Geografia i Història de la UB amb Jamal Zahalka, Maren Mantovani i Albert Caramés.
Parlarem de les lleis racistes de l’estat d’Israel i la repressió que pateixen els palestins que viuen a la Palestina històrica, de les polítiques de colonització i la situació dels refugiats palestins/es, de les polítiques d’Apartheid i la campanya de BDS a nivell internacional i de les relacions armamentístiques Espanya-Israel.

Divendres, 13 de Maig a les 19h: PREMI ESPERANÇA, a l’activisme en favor dels drets del poble palestí al Palau Robert de Barcelona. Presentarà l’acte l’actriu Catalana Montserrat Alcoverro. Intervindrà l’ambaixador palestí a l’Estat Espanyol,Amer Musa.
Recital de poesia, actuacions d’un coral integrada per nens de les diverses comunitats àrabs a Catalunya.

Diumenge 15 de Maig, a la Plaça dels Àngels: Projecció de documentals i exposicions fotogràfiques al voltant de la Naqba, Música, circ i gastronomia. Organitzat per Pallassos en Rebeldía.

Més informació

redacció

Developer