..... Inici | Ràdio | Recerca

Vies de col·laboració entre la Universitat Internacional de Catalunya i la universitat canadenca de Sherbrooke

by 18:14 0 comentaris
Philippe Maubant i Lucie Roger, de la Universitat de Sherbrooke, van visitar del 3 al 5 d'abril la Facultat d'Educació de la Universitat Internacional de Catalunya amb l'objectiu de concretar projectes de recerca conjunts i canalitzar possibles intercanvis d'estudiants i professors.
Philippe Maubant, professor de la Facultat d’Educació de la Université de Sherbrooke (Canadà) i director de l’Institut de Recherche Sur les Pratiques Éducatives (IRPÉ), acompanyat de Lucie Roger, també de l’IRPÉ, van visitar la Facultat d’Educació de la UIC del 3 al 5 d’abril, acompanyats del degà de la Facultat d’Educació, Dr. Albert Arbós.
En el marc de la visita, els professors de la universitat canadenca van impartir dues sessions per a l’alumnat de la Facultat d’Educació; una sobre el sistema educatiu canadenc i una altra centrada especialment en la interculturalitat i l'aprenentatge de les llengües —francès i anglès— a la regió canadenca del Quebec, problemàtiques molt properes a la realitat catalana.
El professorat de la Facultat va poder compartir amb els convidats les recerques que s’estan fent a Educació en aquest moment, i es van establir les bases per fomentar l’intercanvi de professorat i alumnat, així com promoure un doctorat internacional i la cotutela de tesis doctorals.

Més informació

redacció

Developer