..... Inici | Ràdio | Recerca

Festa de la Solidaritat al Moll de la Fusta de Barcelona

by 11:07 0 comentaris
Intermón Oxfam vol impulsar una sortida a la crisi, que ens afecta a tots, però sobretot els que tenen menys. Perquè no paguin els de sempre, aquesta ONG, ens convida a la Festa de la Solidaritat que es farà el 10 d'abril al Moll de la Fusta de Barcelona d’11 a 21 hores.

L'entitat vol que tots llancem una fletxa contra la injustícia, per això la Festa de la Solidaritat és una oportunitat per compartir la lluita contra la pobresa i la injustícia amb música, jocs, tallers i activitats infantils. És una oportunitat per a l'Esperança i pots ser un Robin Hood en el combat contra la pobresa. És una oportunitat per construir junts un món més just donant el suport a les poblacions més desfavorides.

COMERÇ JUST
Per exemple, que és possible guanyar la batalla a la fam a Tanzània o superar la pobresa amb el foment del comerç just, que permet que els grups productors –agricultors i artesans- puguin obtenir un salari digne per la seva feina

FLASHMOB
També, pots a puntarte al flashmob de Robin Hood, aprén la coreografia i balla amb nosaltres a la Festa de la Solidaritat.
  • Lloc: Moll de la Fusta a les 11 a 21 h
  • L’entitat Llança la teva fletxa contra la injustícia.
Avançament de la Programació a l' Escenari Principal
11:00 XarxaVila
11:45 Tinkuna Bolivia
12:45 Falcons de Barcelona
13:30 Flashmob
13:35 Actuació de teatre: Pa Tothom
Lectura Manifiest
14:30 Djembes
15:30 Los Diálogos de Rubén Martínez
17:00 DEDE JAM
18:00 Afryka Revolution19:00 Banan Kaló
20:00 Flashmob
20:15 NalleClub
+info: www.intermonoxfam.org


adroca

Developer