..... Inici | Ràdio | Recerca

Asia Geek: "Think geek, think big!"

by 17:48 0 comentaris
Aquesta nova sessió d’Àsia Geek ofereix el relat en primera persona d’un jove, fill d’immigrants xinesos, que gràcies a la seva atracció per la tecnologia i un esperit emprenedor, aconsegueix el seu somni de formar part del Barça.

L’atracció per la cibercultura no és res senzill d’explicar; malgrat tot, a la societat de la informació, bona part de la vida digital sorgeix de joves que uneixen aquesta passió amb la seva professió. Potser per això els geek -o persones que senten fascinació per la tecnologia dediquen tantes hores a una afició que, tot sovint, converteixen en la seva feina.

El cas de Dídac Lee és l’exemple que el model emprenedor californià de Silicon Valley és possible al nostre país. Va aparcar els estudis als 21 anys i amb només 18.000 euros va fundar el Holding Inspirit i el grup TradeINN. Inspirit està format per vuit empreses de base tecnològica i compta amb més de 250 treballadors ubicats a Girona, Barcelona, Madrid, Buenos Aires i Silicon Valley. A banda de la seva activitat empresarial, dedica part del seu temps a tasques socials, amb què difon els valors de l’entrepreneurship mitjançant conferències.


És columnista a la secció econòmica d’El Periódico i de l’Econòmic (Avui), professor dels MBA de la Universitat de Girona, la Universitat de Barcelona i la Universitat Politècnica de Madrid, i és un dels directius més joves del Futbol Club Barcelona.

Ha estat nomenat com el “Millor emprenedor tecnològic” per la Universitat de Cambridge (2005) i ha rebut, entre d’altres, el “Premi Millor emprenedor d’ultramar” del Govern de Taiwan i el “Premi al Millor jove emprenedor creatiu de Catalunya 2007”. El 2010 fou escollit per IESE com un dels 20 empresaris més influents menors de 40 anys.

Data
05/05/2011 19:00 h
Horari
Dijous, 5 de maig del 2011, a les 19.00 h
Lloc
Casa Àsia · Auditori Tagore | Av. Diagonal, 373 | Barcelona
Entrada
Entrada gratuïta fins a completar l'aforament.
Organitza
Casa Àsia amb la col·laboració de Cava Roger i Goulant, Vins Rias Baixas, Grup Borges
Ponent
A càrrec de:
Dídac Lee, empresari i responsable de l’Àrea Tecnològica del Futbol Club Barcelona
Jordi Sacristán, periodista i director del programa Maneres de viure (COMRàdio)
Presentat per:
Javier Castañeda, director de Tecnologia i Cibercultura de Casa Àsia

adroca

Developer