..... Inici | Ràdio | Recerca

Espanya despilfarra els nostres diners subvencionant la pro-terrorista 'Webislam' amb 183.000 euros

by 10:41 0 comentaris
El Ministeri d'Afers Exteriors i Cooperació, a través de la Direcció per a l'Àfrica, Àsia i Europa oriental de l'Agència Espanyola de Cooperació Internacional, va atorgar a Webislam.com, dues subvencions per un total de 183.000 euros, com reflecteix el BOE del passat 5 de març i en el qual es publiquen les corresponents a l'any 2010.

En aquesta pàgina va aparèixer l'article de Abdennur Prado, 'Tindran el seu 11-M', que l'autor va qualificar de "metàfores" tot i que acompanyava el text amb imatges de l'atemptat. Segons informa Intereconomía, com a beneficiària de la subvenció figura la Fundació Institut Euroàrab d'Educació i Formació i la partida global es divideix en dues xifres: 176.750 la primera i 6250 la segona.
 A més d'aquests 183.000 euros, el web compta amb el suport del Govern espanyol a través de la inserció de dos banners publicitaris, un del propi Ministeri d'Afers Exteriors i un altre de la Presidència del Govern, promocionant el Pla Nacional de l'Aliança de Civilitzacions. /Font

redacció

Developer