..... Inici | Ràdio | Recerca

El proper dia 28 de març entra en funcionament el nou web Educació i Nova Ciutadania.

by 14:41 0 comentaris
El web Educació i Nova Ciutadania neix com a proposta del Fòrum d'Educació i Immigració del Projecte Educatiu de Ciutat (PECB), després de detectar la necessitat de comptar amb una eina que facilités a les persones nouvingudes l'accés a la informació sobre l'educació a la ciutat, atès la riquesa de serveis i recursos que té una ciutat amb voluntat educadora com la nostra.

Aquest web pretén recollir la informació sobre l'educació a la ciutat, dins i fora de l'escola, així com també informació rellevant per a les famílies nouvingudes com el marc legal i l'existència de recursos específics d'acollida a la ciutat.

El web ha estat concebut com un espai virtual de fàcil ús i comprensió, que comptarà també amb un apartat d'atenció a consultes i resolució de dubtes, esdevenint així, una eina de gran utilitat per a totes les famílies i pels diferents agents educatius i socials que treballen a la ciutat.

La presentació

L'acte de presentació tindrà lloc el dilluns 28 de març a les 18.30 h a la sala d'actes de l'Institut Municipal d'Educació (Plaça Espanya, 5) .

En el transcurs de l'acte, comptarem amb Jordi Sànchez i Picanyol, adjunt general al Síndic de Greuges de Catalunya, que impartirà la conferència "Tecnologies de la informació i la comunicació i fet migratori" i de membres del Fòrum d'Educació i immigració del PECB que ens parlaran del procés de creació del web i dels seus continguts, tot visionant-lo.

Per limitació de l'aforament es prega confirmar assistència al Punt d'Atenció de l'Institut Municipal d'Educació, telèfon 93 402 36 63, o a imebatencio@bcn.cat /font

adroca

Developer