..... Inici | Ràdio | Recerca

L'exèrcit torna a bombardejar Trípoli

by 14:13 0 comentaris

És impossible aterrar a l'aeroport de Bengazi. Centenars de mercenaris participen en la repressió de les revoltes, segons Al-Jazira. Es fa difícil dir quants morts hi ha però ja es parla de més de 400.
Les forces aèries líbies han tornat a bombardejar alguns barris de la capital aquest matí. Durant aquestes operacions per reprimir les protestes contra el règim de Gaddafi sembla ser que també hi han participat mercenaris, segons testimonis de la cadena Al-Jazira.
La pista d'aterratge de l'aeroport libi de Bengasi, on molts estrangers esperen per fugir del país, estan fetes malbé. D'aquesta manera els avions no hi poden aterrar ni enlairar-se, diu la cadena Al-Arabiya citant el ministre de Relacions Exteriors d'Egipte, Ahmed Abul Gheit.
El bloqueig informatiu del país continua essent total, però un grup de periodistes internacionals espera a la frontera amb Tunísia el moment just per poder entrar al país amb les mínimes garanties de seguretat.
El nombre de morts, segons els testimonis de les principals cadenes de televisió àrabs, creix de forma exponencial. Al Arabiya assegurava que a l'est de Trípoli encara avui s'hi veien cadàvers als carrers. Al-Jazira parlava ahir de 61 morts.
L'ONU ha obert una investigació internacional sobre la violenta repressió i reclama al govern que aturi les gres violaciones del drets del ciutadans./Font
Foto: Manifestants en un edifici ocupat a Tobruk, a l'est del litoral de Líbia. REUTERS.

redacció

Developer