..... Inici | Ràdio | Recerca

Italians i italianes que viuen a Barcelona convoquen a una protesta aquest diumenge 13 de febrer a la plaça Sant Jaume

by 17:39 0 comentaris
Una vegada més la política italiana es redueix a una crònica de fets sensacionalistes, a la recerca d'una foto o un testimoni, que només ens parlen dels vicis d'un pobre vell i de la seva cort.

No volem posar en discussió l'opció de les dones que decideixen com utilitzar el seu cos i la seva llibertat, però rebutgem l'idea difosa que accepta com normal la compraventa del cos de les dones.


No acceptem el missatge proposat a les noves generacions d'un futur fet d'oportunisme i de relacions basades en els diners i la virilitat. Denunciem l'arrogància, el menyspreu de les regles, les lleis *ad personam*, la impunitat, la manca de democràcia, el racisme i el masclisme que està empobrint el nostre país. Fa uns mesos vam organitzar LA NAU DELS DRETS i és de drets del que volem tornar a parlar:

Dret a tenir una feina dignament retribuïda, amb horaris humans, que es pugui mantenir sense haver de patir amenaces o xantatges (es va demanar als obrers de la FIAT que renunciessin als seus drets per tal de continuar treballant).

Dret a decidir com viure la pròpia sexualitat (recordem que a Itàlia s'ofèn a les parelles homosexuals fent ostentació de la masculinitat)

Dret a la lliure circulació de persones i no només de mercaderies (com podem oblidar que el nostre mar ha esdevingut la tomba de milers de dones i homes que somnien i busquen condicions de vida millors).
Per tot plegat ens trobem a la Plaça St. Jaume diumenge 13 de febrer a les 12 h.

Per unir-nos a les dones i homes que a Itàlia demanen la dimissió del president del govern italià.Demanem el recolzament de totes i tots els que compartiu la nostra ràbia i el nostre rebuig, convençuts de que els drets s'han de conquerir i defensar.

DIMISSIÓ JA!
Grup d'italians i italianes que viu a Barcelona que estem INDIGNATS/DES!
www.losbarco.eu

redacció

Developer