..... Inici | Ràdio | Recerca

Convocatoria: SOS Racisme crida a la mobilització "Diguem Prou!"

by 17:09 0 comentaris
SOS Racisme – Catalunya crida a la mobilització, el 19 de març sota el lema "Diguem Prou!". L'entitat antiracista presenta la campanya audiovisual per mobilitzar la ciutadania el proper 19 de març sota el lema "Diguem Prou! Contra el racisme i la xenofòbia, en defensa de la democràcia". Les càpsules audiovisuals s'han fet amb la col·laboració de personalitats diverses que donen suport a la mobilització com Mercedes Sampietro, Tortell Poltrona, Cesk Freixas, Vicky Peña, entre altres.

Us convoquem per presentar-vos la campanya audiovisual de difusió de l'acció "Diguem Prou! Contra el racisme i la xenofòbia, en defensa de la democràcia", que SOS Racisme – Catalunya ha iniciat com a resposta a l'escalada de racisme descarat que, segons l'entitat, estem patint en els àmbits social, polític i legislatiu, i les greus conseqüències que aquesta té per la salut de la nostra societat. Davant aquest context, SOS Racisme vol fer una crida a la societat catalana per dir prou al discurs excloent i feixista, al retrocés en les fites socials i aturar l'atac al mateix sistema democràtic. La iniciativa es fonamenta en un manifest que sota el mateix títol recull les adhesions d'aquelles persones i entitats que donen suport a les reivindicacions; i una convocatòria de mobilització pel proper 19 de març.

L'esdeveniment, que vol ser un acte polític i massiu, que mobilitzi a persones diverses en edats, ideologies, orígens i cultures, compta amb el suport de personalitats de l'àmbit associatiu, de la cultura i l'acadèmia. I com a símbol d'aquest suport, molts d'ells han participat en la campanya de difusió posant la seva imatge a les petites càpsules audiovisuals que promouran la participació de la ciutadania en l'acte del dia 19 de març.

Durant la presentació es visionaran alguns d'aquests vídeos, en els que hi ha col·laborat fins ara en Tortell Poltrona, les actrius Mercedes Sampietro, Amparo Moreno, Vicky Peña i Mònica Lucchetti, els cantants Yacine Belhacene, Cesk Freixas, Sicus (Sabor de Gràcia), Pau Alabajos, At Versaris, entre altres (Durada de la projecció: 5 minuts aproximadament)

Els vídeos estaran disponibles a través de la xarxa d'internet, a la web de l'acció http://www.diguemprou.org/

Dia i hora: Dimarts, 1 de març a les 11.30h
Lloc: sala d'Actes de l'Espai Jove la Fontana (carrer Gran de Gràcia, 190 Barcelona <M> Fontana)

Intervindran: Alba Cuevas, portaveu de SOS Racisme – Catalunya;Sicus Carbonell (Sabor de Gràcia), i altres col·laboradors a les càpsules audiovisuals.

redacció

Developer