..... Inici | Ràdio | Recerca

Barcelona Decideix agraeix l'adhesió de 220 entitats

by 11:00 0 comentaris

Barcelona Decideix continua recavant suports per part de les entitats de la ciutat de cara a la consulta del proper 10 d'abril. La plataforma ha volgut agrair aquest dimarts els més de 220 col·lectius que s'han adherit a la iniciativa i que han estat, segons l'organització, 'fonamentals en el moment d'engegar aquesta iniciativa'. Barcelona Decideix vol reflectir també les múltiples maneres en que es concreta la col·laboració de les entitats i destaca que totes elles són importants per consolidar la iniciativa a la ciutat de Barcelona. Els organitzadors de la consulta creuen també que el suport de les associacions confirma que 'continuem anant pel bon camí i que aquesta consulta està ben arrelada a la ciutat de Barcelona'.

La plataforma Barcelona Decideix ja compta amb el suport de 220 entitats que, d'una manera o altra, col·laboren amb la consulta que es celebrarà el proper 10 d'abril. D'aquesta manera, l'entitat ha volgut reconèixer públicament la tasca dels nombrosos col·ectius adherits, i per aquest motiu ha penjat en el seu portal web la llista d'entitats que 'permeten que la percepció social de la iniciativa adquireixi profunditat i consistència'.

Barcelona Decideix vol deixar constància també de les múltiples vies d'ajuda que realitzen els nombrosos col·lectius. Així, la plataforma agraeix a totes les entitats que 'no només han fet difusió de la consulta entre els seus membres sinó que també els han animat a fer-se fedataris i han organitzat sessions de formació específiques. D'altres s'han compromès a cedir espais com a col·legis electorals, o bé els estan deixant durant tot el període de vot anticipat com a punts fixos de votació'. /Font

redacció

Developer