..... Inici | Ràdio | Recerca

Denuncien a Brusel·les la falsificació d'una noticia sobre el conflicte saharaui

by 10:12 0 comentaris

La mentida, l'explotació enganyosa d'un drama familiar i la Difusió deliberada d'informació falsa amb finalitat Política pel canal de televisió Antena 3 i l'agència de notícies Europapress. El proper 27 de gener, a les 12:00h. al centre International de Premsa de Barcelona, tindrà lloc una Conferència de Premsa organitzada Pels advocats, belga i marroquins de la família Rachidi, amb la presència de Membres de la família que resideixen a Bèlgica per denunciar la manca d'ètica periodística de la televisió espanyola Antena3.

El canal espanyol Antena 3 va emetre el 12 de novembre 2010, en la seva àrea d'informació a les 21.00 hores, un reportatge sobre els esdeveniments en el GDIEM IZYK ,campament instal·lat fora de la ciutat del Aaiun al Marroc , mitjançant la inclusió d'una imatge que descriu una escena d'un crim atroç comès al barri Sidi Moumen de la ciutat marroquina Casablanca el 26 gener 2010, presentant ho d una manera com si fossi d'una família sahrauí assassinat per les forces de seguretat marroquines durant els incidents a la ciutat d'Aaiun el 8 de novembre 2010

Es en aquest context que membres de la Família Rachidi , ferits en la seva dignitat han decidit començar la seva gira per Europa, amb l'assistència d'un personal d'Advocats per denunciar aquesta manipulació dels mitjans en les conferències , contribuir en l'aclariment dels fets a L'opinió pública i emprendre denuncies judicials en els processos penals i civils davant els jutjats corresponents.

El periodista, Chema gil, s'encarregarà de moderar l'acte on l'advocat belga de la família Rachidi el senyor Pierre Legros (president fundador d'advocats sense fronteres. Col legi d advocats de Brussel·les acompanyat dels advocats marroquins Abdelkbir Tabih i Mohamed Karim ( col.legi d advocats de Rabat) explicaran els fets, els motius de la denúncia als mitjans de comunicació espanyols i les conseqüències jurídiques derivades d'aquesta manipulació mediàtica.

Activitat : Acte d explicació de la denúncia feta per la família Rachidi contra els mitjans de comunicació espanyols per La mentida, l'explotació enganyosa d'un drama familiar i la Difusió deliberada d'informació falsa amb finalitats Polítiques pel canal de televisió Antena 3 i l ' agència de notícies Europa Press.

Convoca: Pierre Legros, advocat belga

Día: 27 de gener Hora: 12:00 H Lloc: Centre internacional de Premsa de Barcelona Rambla de Catalunya 10, 1r 08007, Barcelona

CONVOCATÒRIA

Per confirmar la Seva Assistència, sol • licitar més informació o gestió d'entrevistes. 
Demanar per Latifa El Hassani Tel 609210328.mail: catalunya.bcn10@hotmail.es

redacció

Developer