..... Inici | Ràdio | Recerca

Xiao Miao Lin. Agent Comunitari de Salut CEPS-ACAIR

by 23:37 0 comentaris
El meu nom és Alba Lin. El meu nom és una traducció literal del xinès, del Xiao Miao, que significa albada bonica, amb el propòsit de facilitar la vida als meus companys.

Per no estendre'm en la meva presentació, una anècdota curiosa que recordo de la infància: Abans de posar-me el nom d'Alba, els meus companys de l'escola sempre es quedaven amb el nom de Xiao Miao, i quan els professors passaven la llista d'assistència, sonava com un gat per la fonètica, i tots es reien a riallada.

Ara passo a explicar un poc la meva situació actual. Podem dir que porto una vida força embolicada pels dos treballs. El primer treball com intèrpret judicial i el segon treball com a agent de la salut pública de Barcelona. Finalment caldria afegir el meu estudi de l'últim any de carrera de la llicenciatura de Dret.
En acceptar aquesta invitació, que em van oferir 'Som a Itaca', penso que dono exemple a la comunitat de la Xina. Tal i com podreu escoltar al proper dissabte, amb un títol exagerat, parlaré de «La nova era de la comunitat de la Xina». Us hi espero!

Xiao Miao Lin. Agent Comunitari de Salut CEPS-ACAIR. 22.01.2011

adroca

Developer