..... Inici | Ràdio | Recerca

'Som a Itaca' entrevistarà al director Cándido Pérez de Armas

by 5:30 0 comentaris
Un noi de Tenerife que a l'agost de 2005 fa les seves maletes i se'n va a Barcelona per estudiar guió de cinema. Realitza diferents cursos per millorar com a cineasta; mentre estudia, té diferents treballs (publicitat, videoclips, ràdio, curtmetratges i teatre).

El conjunt dels seus curts metratges i la seva primera pel·lícula, tracta diferents aspectes de la relació entre cultures. Temes com el racisme, la intolerància, la marginació o la discriminació apareixen concretats en la trama argumental de la seva obra. Fa cinema com a llenguatge, com art, amb una dimensió social, i com intercanvi cultural.

Un dels seus projectes més ambiciosos, és la realització de la sèrie fantàstica i de ficció, "Madavó", una sèrie de ciència-ficció i fantasia que es rodarà al complet a les Canàries. El guió es basa en llegendes urbanes lligades a símbols locals com el Drago Mil·lenari, l'illa de San Borondón o fenòmens com les contemplacions d'ovnis. En una primera fase, la cinta s'oferirà per a la seva difusió entre les cadenes de televisió de les Canàries i Catalunya, comunitat autònoma vinculada també al projecte.

El passat mes de maig del 2010 va finalitzar al costat del seu equip, el rodatge de "La Guía del Silencio". Llargmetratge que ha descrit com "una comèdia agredolça que no es limita a les barreres de la realitat. Escapa a ella i als seus rígids preceptes per presentar-nos un film de fantasia que es nodreix de la ciència-ficció". En aquesta entrevista descobrirem més d'aquest treball i del seu director i guionista.

Cándido Pérez de Armas és un realitzador que té a les seves espatlles 19 curtmetratges, alguns d'ells premiats a nivell nacional i internacional. Marionetes (2005), El meu món perfecte (2006), I al final (2006) i El caçador d'ombres (2008) són alguns dels curts que ha realitzat fins avui. Ha participat en diferents cursos per millorar com a cineasta i a més a més ha realitzat diferents treballs tant en el món de la publicitat, com al camp dels videoclips o també ha fet la seva incursió en el teatre.

adroca

Developer