..... Inici | Ràdio | Recerca

Brams inicia una gira de concerts per l'Amèrica Llatina

by 0:26 0 comentaris
El grup berguedà Brams enceta avui, dissabte, una gira de concerts per sud Amèrica. Tal com ja va explicar fa unes setmanes el cantant, Francesc Ribera 'Titot', amb aquesta gira repeteixen l'experiència que la formació ja va viure el 1997, amb concerts per Nicaragua, El Salvador i Veneçuela, d'on en va sortir la cançó 'Nena de Nicaragua'.

Ara, en aquesta gira per l'Amèrica Llatina faran parada a Veneçuela, Nicaragua i Xile. La primera actuació serà avui, dissabte, a Caracas (Veneçuela), a la sala Moulin Rouge. Demà, diumenge, concert a la Parròquia de la Vega, un dels barris més antics de Caracas. El dimarts 18, el grup arribarà a Managua (Nicaragua) per actuar en aquesta localitat. I la gira acabarà a Xile, on s'han programat dues actuacions, una a Santiago el proper dijous 20 de gener, i l'altra a Valparaíso, dissabte dia 22.


Cinc actuacions amb un repertori variat, que serà un resum dels concerts que Brams va fer durant la gira de celebració dels 20 anys, i fins i tot podrien estrenar alguna de les cançons del nou disc, amb el qual estan treballant. El nou treball, l'onzè, serà el primer des que el grup va anunciar que tornava als escenaris, i mantindrà, segons Titot, l'essència dels Brams de sempre, però adaptant-se als nous temps. És previst que el nou disc surti al mercat al març, i llavors començarà una ronda de concerts per portar els nous temes arreu dels Països Catalans. /Font

redacció

Developer