IX San Miguel Mas i Mas Festival 2011: concerts d'agost al Palau

by 15:05 0 comentaris
Fusions musicals al Palau

Un any més, el Palau de la Música se suma al festival Mas i Mas per oferir dosis diàries de jazz, flamenc, tango, músiques del món i tota mena de fusions musicals. Es tracta d'actuacions de mitja hora perfectes per compaginar amb un bon sopar. 

La programació del cicle, que dóna el tret de sortida amb un concert de Santiago Auserón, reuneix artistes com ara el saxofonista Llibert Fortuny i les veus de cantants com ara Nèvoa, Cristina Vilallonga, Sabine Van Waesberghe, Paula Domínguez, Ayoub Bout o Ginesa Ortega. 

                     Enllaç Web del Festival
                     Enllaç Concerts d'agost al Palau


Mas i Mas Festival
400 artistes i 200 actuacions musicals es repartiran entre sis espais diferents.

El Palau de la Música Catalana, la Pedrera, el Jamboree, la sala Tarantos, la sala Apolo i el Moog són els sis espais on es pot gaudir de la novena edició del Mas i Mas Festival aquest estiu. Són els mateixos escenaris que en la darrera edició, quan es va incorporar el Palau de la Música, amb la novetat que al Moog ja no només s'hi programarà música electrònica sinó també rock, un gènere fins ara inèdit al festival.

L'espectacle programat per a avui divendres, 'Joan Manén vist pel Quartet Manén', acosta al públic la música de Joan Manén interpretada pel quartet de corda que porta el seu nom, en una de les gairebé 200 actuacions previstes, de gèneres molt diversos, i que s'espera que atrauran almenys els 40.000 assistents de l'any passat.

Un dels concerts estrella del festival serà el del 31 d'agost a la sala Apolo, un homenatge a Miles Davis amb una big band que reuneix talents del jazz català (Llibert Fortuny, Carles Benavent, Andrea Motis...), dirigits per Joan Chamorro.

Per espais, els concerts breus de 'Palau 30' inclouen les actuacions de Santiago Auseron (Juan Perro, negritud hispana), Llibert Fortuny, Biel Ballester Trio, entre d'altres. L'oferta de jazz i fusió s'amplia a la sala Jamboree, amb Horacio Fumero i Albert Bover, Kenny Garret Quartet, Giulia Valle, Big Mama & The Crazy Blues Band o les ja clàssiques WTF Jam Session. A la mateixa sala, però ben entrada la nit, també s'hi podran escoltar les rimes d'R de Rumba (Violadores del Verso) i, als plats, DJ Twelve i DJ Fonk, entre d'altres.

Els '30 minuts de clàssica a la Pedrera' repeteixen enguany amb les tres sessions diàries. El concert inaugural del Quartet Manén, que interpreta de forma personal el compositor Joan Manén, promet ser un dels més destacats. Guitarra clàssica, música barroca o romàntica són només alguns dels gèneres que s'hi han programat. L'oferta del Mas i Mas Festival es completa amb el flamenc, a la sala Tarantos.

adroca

Developer