..... Inici | Ràdio | Recerca

Música afro-latina en Barcelona | Entrevista a Ángela Aparicio Blackburn

by 23:59 0 comentaris

La periodista Omaira Beltrán entrevista a la mànager musical de la banda KarambaMusic y DJ colombiana Ángela Aparicio Blackburn que nos explica la oferta musical afro-latina en la ciudad de Barcelona. También conversan sobre feminismo afrolatino e interculturalidad. La entrevista fue realizada el 6 de marzo de 2019 en la sede del CIEMEN de Barcelona. 

Itacat Radio es un proyecto que cuenta con el apoyo de la Xarxa BCN Antirumors y con la colaboración del Ajuntament de Barcelona, del CIEMEN, de la Asociación Intercultural Llatins per Catalunya y de la Agencia de Comunicación Intercultural Itacat.


La periodista Omaira Beltrán entrevista a la mànager musical de la banda KarambaMusic i DJ colombiana Ángela Aparicio Blackburn que ens explica l'oferta musical afro-llatina a la ciutat de Barcelona. També conversen sobre feminisme afrollatí i interculturalitat. L'entrevista va ser realitzada el 6 de març de 2019 a la seu del CIEMEN de Barcelona.

Itacat Ràdio és un projecte que compta amb el suport de la Xarxa BCN Antirumors i amb la col·laboració de l'Ajuntament de Barcelona, del CIEMEN, de l'Associació Intercultural Llatins per Catalunya i de l'Agència de Comunicació Intercultural Itacat.


TRTRT

Developer