..... Inici | Ràdio | Recerca

27ª Mostra Internacional de Films de Dones: Documentalistes llatinoamericanes | 15 de febrer de 2019, 20.00 h

by 11:23 0 comentaris
En aquesta edició la selecció de la 27a Mostra Internacional de Films de Dons: Documentalistes llatinoamericanes pretén despertar la reflexió del públic sobre la relació del cinema documental i les realitats que retraten. Pensar el cinema documental com un acte performatiu, com un procés de creació artística que al mateix temps genera llaços culturals i socials.

El festival obre amb la pel·lícula Las cinéphilas.
María Álvarez. Argentina, 2017. 70′. Estrena a Catalunya El documental fixa la seva atenció en les experiències cinèfiles de tres jubilades de Buenos Aires, Madrid i Montevideo que amb la seva passió desmunten l’estereotip d’una vellesa passiva i indiferent al món de la cultura i el cinema i, de retruc, la de la cinefília, associada només a la joventut i a la masculinitat.
Data y lloc: Divendres 15 de febrer de 2019, 20:00 h | Cinemes Girona, Girona 175 Barcelona

Castellà
En esta edición la selección de la 27ª Mostra Internacional de Films de Dones: Documentalistes llatinoamericanes pretende despertar la reflexión del público sobre la relación del cine documental y las realidades que retratan. Pensar el cine documental como un acto performativo, como un proceso de creación artística que al mismo tiempo genera lazos culturales y sociales.

El festival abre con la película Las cinéphilas 
María Álvarez. Argentina, 2017. 70′. Estreno en Cataluña El documental fija su atención en las experiencias cinéfilas de tres jubiladas de Buenos Aires, Madrid y Montevideo que con su pasión desmontan el estereotipo de una vejez pasiva e indiferente al mundo de la cultura y el cine y, de retruque, la de la cinefilia, asociada solo a la juventud y a la masculinidad.
Lugar y fecha: Viernes15 de febreor de 2019, 20:00 h | Cinemes Girona, Girona 175 Barcelona
#dona #agendad'activitatsinterculturals #projeccions #america #cultura

DSAN

Developer