..... Inici | Ràdio | Recerca

Escuela Feminista Decolonial 2ª Edición | Del 7 al 26 de febrer

by 12:44 0 comentaris



Convidem a totes les persones que vulguin participar de la 2a edició de l'Escola Feminista decolonial que es durà a terme entre el 7 i el 26 de febrer del 2019.

Escola de Feminisme decolonial

Lloc: La Cuina. Espai Francesca Bonnemaison (Carrer Sant pere Més Baix, 7. Barcelona, Catalunya)

L'Escola Feminista decolonial, impulsada i organitzada per la Xarxa de Migració, Gènere i Desenvolupament, és un espai epistemològic de ruptura amb l'academicisme eurocèntric. Un espai d'anàlisi i presa de consciència col·lectiva que comparteix genealogies i epistemologies entre les antecessores històriques que van resistir la colonització i les noves generacions d'activistes i feministes decoloniales. 

Un vincle d'intercanvi de sabers amb aquelles que assumeixin aquest corrent feminista no per al seu ús utilitarista, sinó per canviar actituds, transformar maneres de pensar i entendre la condició humana, i una crítica analítica que permeti evidenciar les opressions en el seu més diversa amplitud i denunciar-les. 

Un espai on generar accions i aliances insòlites, de transformació individual i col·lectiva, que s'emancipin cossos i territoris, possibilitin la autonomies física, política i econòmica de les persones en tota la seva diversitat.


Inscripcions: escolafemdecolonial@gmail.com




Invitamos a todas las personas que quieran participar de la 2ª edición de la Escuela Feminista Decolonial que se llevará a cabo entre el 7 y el 26 de febrero de 2019. 

Escuela de Feminismo Decolonial

Lloc: La Cuina. Espai Francesca Bonnemaison (Carrer Sant pere Més Baix, 7. Barcelona, Catalunya)

La Escuela Feminista Decolonial, impulsada y organizada por la Red de Migración, Género y Desarrollo, es un espacio epistemológico de ruptura con el academicismo eurocéntrico. Un espacio de análisis y toma de conciencia colectiva que comparte genealogías y epistemologías entre las antecesoras históricas que resistieron la colonización y las nuevas generaciones de activistas y feministas decoloniales. 

Un vínculo de intercambio de saberes con aquellas que asuman esta corriente feminista no para su uso utilitarista, sino para cambiar actitudes, transformar maneras de pensar y entender la condición humana, y una crítica analítica que permita evidenciar las opresiones en su más diversa amplitud y denunciarlas. 

Un espacio donde generar acciones y alianzas insólitas, de transformación individual y colectiva, que emancipen cuerpos y territorios, posibiliten la autonomías física, política y económica de las personas en toda su diversidad.

Tomado de http://www.redmgd.org/escuela-femdecolonial/

Inscripciones: escolafemdecolonial@gmail.com



#dona #dones #tallers #catalunya #barcelona #conferencies #dretshumans

DSAN

Developer