..... Inici | Ràdio | Recerca

L'Espai de l'Immigrant, premiat per l'Institut de Drets Humans de Catalunya

by 11:30 0 comentaris


L'Institut de Drets Humans de Catalunya (IDHC) ha atorgat el Premi Solidaritat 2018 a l'Espai de l'immigrant, una associació que treballa fa més de cinc anys a favor dels drets humans dels immigrants, segons s'ha informat en un comunicat de premsa el passat dimarts.

L'IDHC ha afirmat que aquesta iniciativa ha estat destacada entre altres 24 candidatures d'organitzacions i activistes de drets humans, "per la tasca imprescindible que realitza aquest espai amb l'objectiu de reclamar i fer efectius els drets de les persones migrants, i denunciar la vulneració d'aquests drets ". Així mateix, indica que aquesta tasca cobra especial rellevància en un context on aquesta "població està sent criminalitzada des de diferents instàncies polítiques i socials".

En aquest sentit, David Bondia, president de l'IDHC, va sostenir que "per la seva situació d'especial vulnerabilitat, requereixen d'una garantia específica dels seus drets per poder revertir les circumstàncies estructurals que els dificulten tenir una vida digna de ser viscuda. Enfront de discursos i polítiques que qüestionen aquesta realitat, entitats com l'Espai de l'Immigrant són més necessàries que mai ".



#notícies #dretshumans #migració #culturadepau #refugiats #premis #catalunya #barcelona 

DSAN

Developer