..... Inici | Ràdio | Recerca

Suds. Obra d’artistes del sud global

by 21:07 0 comentaris

Suds. Obra d’artistes del sud global
Del 7 al 29 de novembre 2018
Exposició col·lectiva
Organitza: Jiwar

Centre Cívic Ateneu Fort Pienc
Pl. Fort Pienc 4-5
Barcelona, Catalunya

Inauguració 6 de novembre 2018 a les 19.30h
Visita guiada 19 de novembre 2018 a les 19.30h

Dilluns-divendres 10h-20h
Dissabtes 10h-14h i 16h-20h

Jiwar ha desenvolupat, al llarg dels seus 7 anys d’existència, un programa de residències d’artistes internacional, a partir del qual han sigut acollits i acompanyats artistes d’arreu del món. Ha estat una prioritat acollir persones d’imaginari no occidental, artistes que treballen des d’altres paradigmes i referències culturals. Donar-los un lloc a Jiwar ha estat prioritari per tal de nodrir de sentit el nostre propi projecte. Cansats de l’estrident colonització anglosaxona a la qual estem pacíficament sotmesos, així com del narcisisme i l’autoreferència, aquests artistes ens han permès entrellucar altres contextos de creació, sensibilitats i paisatges.

Hem procurat incidir en l’especificitat de cada artista i el context de producció de les obres presentades, la major part de les quals es deuen a projectes comissariats per Jiwar, com el “Construint veïnatges” (5 edicions), “Xabaca” (2 edicions, amb el partenariat de NovAct i Fundación Al Fanar) i el programa AIR en conveni amb l’organització sud-africana Africa Centre (5 edicions). En qualsevol cas, estem agraïts i agraïdes de poder compartir els seus treballs, que esperem que gaudiu tant com nosaltres.

Artistes: Collin SekajugoMina NasrFatima MortadaAmado AlfadniDeema ShahinFarah Ben MansourSadik Haddari, Mehdi HarzallahYassine GaidiNg’endo MukiiElif GülenMatías Factorovich.



#exposicions #inauguracions #catalunya #barcelona #agenda #gratis #residencies #pintura #artistes #dibuix #dretshumans #catala #cultura #agenda #interculturalitat #discriminacio #racisme #migracio

TRTRT

Developer