..... Inici | Ràdio | Recerca

Vídeo: Hablamos de la guerra judicial o Lawfare con Amauri Chamorro

by 0:24 0 comentaris


La periodista Omaira Beltrán entrevista a Amauri Chamorro, comunicador ecuatoriano y brasileño, máster en Comunicación política por la UAB y consultor y analista internacional. Hablan del fenómeno de la guerra judicial (Lawfare) contra los partidos de izquierda en Latinoamérica y de la situación en Ecuador y en Brasil.




El programa se grabó en la sede del CIEMEN de Barcelona el día 8 de octubre de 2018. Itaca Radio es un proyecto que cuenta con el apoyo de la Xarxa BCN Antirumors y con la colaboración del Ajuntament de Barcelona, del CIEMEN, de la Associació Intercultural Llatins per Catalunya y de la Agència de Comunicació Intercultural Itacat.

______

La periodista Omaira Beltrán entrevista a Amauri Chamorro, comunicador equatorià i brasiler, màster en Comunicació política per la UAB i consultor i analista internacional. Parlen del fenomen de la guerra judicial (Lawfare) contra els partits d'esquerra a Llatinoamèrica i de la situació a Equador i al Brasil.

El programa es va enregistrar a la seu del CIEMEN de Barcelona el dia 8 d'octubre del 2018. Itacat Ràdio és un projecte que compta amb el suport de la Xarxa BCN Antirumors i amb la col·laboració de l'Ajuntament de Barcelona, del CIEMEN, de l'Associació Intercultural Llatins per Catalunya i de l'Agència de Comunicació Intercultural ITACAT.

Canal Itacat Ràdio


#radio #racisme#feixisme #dretshumans #dretsdelspobles #catalunya #barcelona #america #brasil #equador #español #entrevistes

.

Developer