..... Inici | Ràdio | Recerca

El Catàleg d’activitats antirumors: una aposta per la interculturalitat

by 20:27 0 comentaris

El Catàleg d’activitats antirumors: una aposta per la interculturalitat és una iniciativa que s’emmarca en l’execució del Pla Barcelona Interculturalitat (per a més informació, consulteu els plans de treball i d'Acció).

L’objectiu del catàleg és oferir activitats de sensibilització i educació ciutadana per desmuntar i reflexionar sobre els rumors, prejudicis i estereotips que malmeten la convivència intercultural i la cohesió social. Tota l’oferta d’activitats es posa a l’abast, gratuïtament, d’entitats, equipaments i serveis de Barcelona que tinguin interès a treballar per una ciutat més intercultural i cohesionada, lliure de discriminacions.

El present catàleg és una iniciativa de l'Estratègia BCN Antirumors, una de les línies d'acció del Programa BCN Interculturalitat de la Direcció de Serveis de Drets de Ciutadania i Diversitat de l'Ajuntament de Barcelona.

El catàleg conté una oferta variada d’activitats que treballen, des de diferents metodologies, continguts bàsics d’interculturalitat i el tractament dels rumors, prejudicis i estereotips sobre la diversitat cultural.

Per mitjà dels filtres de cerca, podreu trobar l’activitat que més s’adeqüi a les vostres necessitats per tipologia d’activitat, temàtica o públic destinatari.


#barcelona #catalunya #racisme #discriminacio #interculturalitat #interreligio #migrants #migracio #dona #dones #dretshumans #llibres

TRTRT

Developer