..... Inici | Ràdio | Recerca

Itacat Ràdio | Parlem del documental sobre el procés de pau a Colòmbia 'Hijos de la Paz'

by 14:31 0 comentaris

Entrevista a Dídac Pérez i Kuva Sobieski, realitzadors del documental sobre el procés de pau a Colòmbia titulat 'Hijos de la paz'. L'entrevista va tenir lloc el dimarts 6 de desembre del 2017, a la seu del CIEMEN de Barcelona. A càrrec de Maria Dantas i Omaira Beltrán per a Itacat Ràdio. 'Hijos de la paz' tracta sobre la construcció de la pau i la reconciliació a Colòmbia a través de retrats íntims dels protagonistes, que van explicant la complexa realitat que viu el país.


El projecte compta amb el recolzament de 'Making Docs' (Colombia), 'Alhena Production' (Barcelona) i de fundacions com Desarmados.org, ABColombia, Fundación Origen - Red de Liderazgo y Minuto de Dios. El 14 de Desembre del 2017 es farà la presentació del projecte a la sala MauMau del Poble Sec, a partir de les 19.30h. Es projectarà material inèdit i presentaran la iniciativa a associacions i ONGs amb obra social i cultural a Colòmbia. 

+ informació: https://www.facebook.com/HijosDeLaPaz/ 

Col·laboreu amb el projecte 'Hijos de la paz': 
https://www.verkami.com/projects/18952-hijos-de-la-paz

Itacat Ràdio és un projecte d'ITACAT. Agència de Comunicació Intercultural, realitzat gràcies al suport de l'equip de comunicació de Xarxa BCN Antirrumors, l'Ajuntament de Barcelona, L'Associació Intercultural Llatins per Catalunya, el Centre Internacional Escarrè per a les Minories Ètniques i Nacionals (CIEMEN) i l'Agència de Comunicació Intercultural ITACAT. 

+ informació: www.itacat.info



#radio #videos #colombia #america #español #catala #discriminacio #procesdepau #entrevistes #migracio #interculturalitat #intercultural #barcelona #catalunya 

TRTRT

Developer