..... Inici | Ràdio | Recerca

Itacat Ràdio | Hablamos del cierre y huelga de hambre para exigir papeles para todos

by 12:49 0 comentaris


Entrevista a Enrique Mosquera y Kevin Ejukonemo, miembros de la entidad 'Papeles Y Derechos Para Todos y Todas', sobre el cierre y la huelga de hambre previstos para el mes de diciembre de 2017 en Barcelona para exigir al gobierno español papeles para todas las personas en situación irregular. Durante el programa también se tratan las innumerables injusticias legales que todavia sufren las personas migrantes en el estado español. La charla tuvo lugar el viernes 15 de diciembre de 2017, en la sede del CIEMEN de Barcelona. A cargo de María Dantas y el Omaira Beltrán para Itacat Ràdio.

La entidad ha convocado las personas que quieran dar apoyo al cierre y a la huelga este el sábado 16 de diciembre del 2017 a las 17.30h en la Plaça Catalunya de Barcelona.

Itacat Ràdio es un proyecto de Itacat, la agencia de comunicación intercultural, realizado gracias al apoyo del equipo de comunicación de la Xarxa BCN Antirrumors, el Ayuntamiento de Barcelona, la Associació Intercultural Llatins per Catalunya, el Centre Internacional Escarré per a les Minories Étniques i Nacionals (CIEMEN) y l'Agència de Comunicació Intercultural Itacat.



Entrevista a Enrique Mosquera i Kevin Ejukonemo, membres de l'entitat 'Papeles Y Derechos Para Todos y Todas', sobre el tancament i la vaga de fam prevists pel mes de desembre del 2017 a Barcelona per exigir al govern espanyol papers per a totes les persones en situació irregular. Durant el programa també es tracten les innumerables injustícies legals que encara pateixen les persones migrants a l'estat espanyol. La xerrada va tenir lloc el divendres 15 de desembre del 2017, a la seu del CIEMEN de Barcelona. A càrrec de la Maria Dantas i l'Omaira Beltrán per a Itacat Ràdio.

L'entitat ha convocat a les persones que vulguin donar suport al tancament i la vaga de fam dissabte 16 de desembre del 2017 a les 17.30h a la Plaça Catalunya de Barcelona.

Itacat Ràdio és un projecte d'ITACAT. Agència de Comunicació Intercultural, realitzat gràcies al suport de l'equip de comunicació de Xarxa BCN Antirrumors, l'Ajuntament de Barcelona, L' Associació Intercultural Llatins per Catalunya, el Centre Internacional Escarrè per a les Minories Ètniques i Nacionals (CIEMEN) i l'Agència de Comunicació Intercultural ITACAT. 

Canal de Itacat Ràdio a Youtube: 


#videos #entrevistes #immigrats #migrats #migracio #dretshumans #radio #racisme #discriminacio #africa #sudamerica #asia #america #europa #barcelona #catalunya #accions #concentracions #entitats #español

TRTRT

Developer