19 des. | Projecció + cinefòrum: 'Ta acorda Ba tu El Filipines?' de Sally Gutiérrez a Girona

15.12.17


Projecció + cinefòrum: Ta acorda Ba tu El Filipines? de Sally Gutiérrez 
Ta acorda Ba tu El Filipines? de Sally Gutiérrez
Amb la presència de la realitzadora.

Dimarts 19 de desembre de 2017
18.30 - 20.30h

Bòlit, Centre d'Art Contemporani. Girona
(Plaça Pou Rodó 7-9, Girona)
Entrada lliure / aforament limitat

El llarg de no ficció Ta Acorda Ba El Filipines? (Te'n recordes de Filipines?) reflexiona entorn de les petjades i els fantasmes de la globalització passada i present i indaga en les relacions (post)colonials des d'un punt de vista crític. Saltant d'un idioma i un escenari a un altre al llarg de la complexa geografia filipina, el film entrellaça les vides, memòries, lluites i espais de diverses comunitats de parlants.

Sally Gutiérrez treballa amb formats expandits en un camp híbrid entre l'art contemporani, l'assaig visual i el documental. Des d'una posició crítica i feminista els seus projectes artístics recorren les formes d'habitar, resistir i (sobre)viure en unes geografies on l'espai i els objectes són també actors socials a les xarxes i les crisis de la globalització.

Ha desenvolupat projectes basats en la col·laboració amb comunitats i organitzacions locals en contextos com Sud-àfrica, on es va rodar el documental Tapologo (co-dirigit amb la seva germana Gabriela), Filipines, i Villalba de Guadarrama (on es va rodar la web-doc Villalba Explica). Imparteix classes a la Universitat Europea de Madrid i forma part del col·lectiu artístic Declinació Magnètica. La seva obra s'ha exposat en museus i galeries tals com Kunstwerke, Akademie de Künste (Berlin), Parker's Box, Whitebox Gallery, PS1 (Nova York), CCCP Manila, Escorxador i Museu Nacional Reina Sofia (Madrid).

HAMACA PROJECTA és una iniciativa de la plataforma Hamaca amb el suport del centre Arts Santa Mònica que té com a objectiu visibilitzar i donar a conèixer el treball més recent dels principals realitzadors/ores de la videocreació i del cinema experimental.

Més informació:
Bòlit
Centre d'Art Contemporani. Girona
Plaça Pou Rodó 7-9  17004 Girona
972 427 627
www.bolit.cat

#migracio #cultura #projeccions #museus #girona #catalunya #dretshumans #postcolonialisme #feminisme #dona #dones #conferencies #agenda #catala

1 comentari:

  1. Thanks for sharing, nice post!

    Giaonhan247 chuyên dịch vụ mua đồng hồ amazon trên amazon đức cũng như giải đáp trang web mua hàng mỹ uy tín để mua hàng trên pandora úc với kinh nghiệm mua hàng trên Amazon uy tín.

    ResponElimina