..... Inici | Ràdio | Recerca

8 agost | Concert del grup colombiá 'A Cuatro Voces' al Reial Cercle Artístic

by 9:09 0 comentaris


Per celebrar les festes nacionals de Colòmbia, el consolat General de Colòmbia a Barcelona realitzarà, el proper 8 d'agost del 2017, el concert del grup musical 'A cuatro voces', al Reial Cercle Artístic de Barcelona, a les 19h.

'A cuatro voces' està conformat per quatre experimentats músics colombians (dues cantants líriques i dos guitarristes), amb àmplia experiència en el camp de la docència, interpretació i creació musical.

Els seus integrants han obtingut importants reconeixements com a solistes en festivals nacionals i internacionals, destacant sempre la seva aportació a les músiques colombianes de tradició, especialment a la regió andina colombiana.

Activitat gratuïta, es prega confirmació: culturayprensa@colbarcelona.com

-------

Para celebrar las fiestas nacionales de Colombia, el consulado General de colombia en Barcelona realizará el próximo 8 de agosto el concierto del grupo musical 'A Cuatro Voces', en el Real Círculo Artístico de Barcelona, a las 7:00 p.m.

'A Cuatro Voces' está conformado por cuatro experimentados músicos colombianos (dos cantantes líricas y dos guitarristas), con amplia experiencia en el campo de la docencia, interpretación y creación musical. Sus integrantes han obtenido importantes reconocimientos como solistas en festivales nacionales e internacionales, destacando siempre su aporte a las músicas colombianas
de tradición, especialmente a la región andina colombiana.

Actividad gratuita, se ruega confirmación: culturayprensa@colbarcelona.com


#agenda #cultura #musica #concerts #barcelona #catalunya #interculturalitat #america #tradicions #art




redacció

Developer